Ovaz Integral 500gr Solaris

Intr-o scriere antica se arata ca dacii si germanii erau printre singurele popoare care foloseau aceasta cereala ca aliment de baza. Mai tarziu, in Evul Mediu, populatiile nordice din Europa au adoptat si ele ovazul, care este un excelent energizant in perioadele cu vreme rece si umeda. Ovazul contine saruri si minerale: potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, vitamine D, complexul B, carote,polizaharide, flavone, saponozide, steroli. Are efect mineralizant, tonic, antidepresiv, stimuleaza activitatea glandei tiroide, emolient, sedativ, laxativ, depurativ. Contine fibre solubile, in special beta glucan, recunoscut pentru faptul ca scade nivelul colesterolului si al indicelui glicemic. Elibereaza incet energia din carbohidrati si astfel apare o senzatie de satietate. Datorita continutul de lecitina, a acidului linoleic , ovazul este recomandat in bolile digestive, cardiovasculare, tuberculoza. Este hipoglicemiant, stimulent al glandei tiroide, indicat in diabet, astenie fizica si nervoasa. Excelent depurativ, activand procesele de eliminare a toxinelor din organism. Mod de folosire: Niciun bucatar adevarat nu trebuie sa fie prins fara ovaz in bucatarie. Ovazul este baza multor retete sanatoase. Se imnoie timp de 6-8 ore, dupa care se fierbe, apoi se clateste pentru a elimina amidonul. Se serveste drept desert sau ca mic dejun, amestecat cu fructe proaspete, uscate, putina miere si scortisoara. RETETE: Salata de ovaz: Ingrediente: 150g ovaz, legume crude (varza, morcov, telina, rosii, ardei, ceapa. etc.) ulei, sare, zeama de lamaie, verdeata. Ovazul preparat anterior se combina cu legumele crude, se adauga ulei, sare, condimente si zeama de lamaie. Se consuma separat de alte feluri de mancare. Salata de ovaz cu fructe: Ingrediente: 150g ovaz, fructe uscate (stafide, smochine, nuci, alune), coaja de lamaie rasa, fructe de sezon, miere sau zahar invertit. Ovazul preparat anterior se combina cu fructe uscate, coaja de lamaie, fructe de sezon bine coapte taiate cubulete, miere sau zahar invertit. Se consuma separat de alte feluri de mancare.

6,40 lei

Adaugat la favoriteSters din favorite 0

Promotiile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil.
Informatiile despre produs, imaginile sau preturile pot fi modificate de parteneri fara notificari prealabile.
Brand
SKU: 31430 Category:

Intr-o scriere antica se arata ca dacii si germanii erau printre singurele popoare care foloseau aceasta cereala ca aliment de baza. Mai tarziu, in Evul Mediu, populatiile nordice din Europa au adoptat si ele ovazul, care este un excelent energizant in perioadele cu vreme rece si umeda. Ovazul contine saruri si minerale: potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, vitamine D, complexul B, carote,polizaharide, flavone, saponozide, steroli. Are efect mineralizant, tonic, antidepresiv, stimuleaza activitatea glandei tiroide, emolient, sedativ, laxativ, depurativ. Contine fibre solubile, in special beta glucan, recunoscut pentru faptul ca scade nivelul colesterolului si al indicelui glicemic. Elibereaza incet energia din carbohidrati si astfel apare o senzatie de satietate. Datorita continutul de lecitina, a acidului linoleic , ovazul este recomandat in bolile digestive, cardiovasculare, tuberculoza. Este hipoglicemiant, stimulent al glandei tiroide, indicat in diabet, astenie fizica si nervoasa. Excelent depurativ, activand procesele de eliminare a toxinelor din organism. Mod de folosire: Niciun bucatar adevarat nu trebuie sa fie prins fara ovaz in bucatarie. Ovazul este baza multor retete sanatoase. Se imnoie timp de 6-8 ore, dupa care se fierbe, apoi se clateste pentru a elimina amidonul. Se serveste drept desert sau ca mic dejun, amestecat cu fructe proaspete, uscate, putina miere si scortisoara. RETETE: Salata de ovaz: Ingrediente: 150g ovaz, legume crude (varza, morcov, telina, rosii, ardei, ceapa. etc.) ulei, sare, zeama de lamaie, verdeata. Ovazul preparat anterior se combina cu legumele crude, se adauga ulei, sare, condimente si zeama de lamaie. Se consuma separat de alte feluri de mancare. Salata de ovaz cu fructe: Ingrediente: 150g ovaz, fructe uscate (stafide, smochine, nuci, alune), coaja de lamaie rasa, fructe de sezon, miere sau zahar invertit. Ovazul preparat anterior se combina cu fructe uscate, coaja de lamaie, fructe de sezon bine coapte taiate cubulete, miere sau zahar invertit. Se consuma separat de alte feluri de mancare.

Specification: Ovaz Integral 500gr Solaris

vitamix.ro

Vandut de

Cereale

Categorie

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ovaz Integral 500gr Solaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ovaz Integral 500gr Solaris
Ovaz Integral 500gr Solaris

6,40 lei

FarmaciaTric | Farmacie Online | Alegi cel mai bun pret
Logo
Enable registration in settings - general
Cosul de cumparaturi